Za hotele i korporativne klijente


babysitter.hrČuvanje djece za hotele i korporativne klijente

Čuvanje djece za hotele

U Vaš hotel dolaze gosti s malom djecom? Želite privući goste s malom djecom i ponuditi im sigurno čuvanje njihovih najmilijih? Obratite nam se s povjerenjem i zatražite ponudu za čuvanje djece u Vašem hotelu.

 

Čuvanje djece za korporativne klijente

Ukoliko imate potrebe zaposlenicima osigurati čuvanje djece, bilo u slučajevima nemogućnosti odlaska u vrtić, bolesti, hitnog odlaska na put ili drugog razloga, naše dadilje su Vam na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini. Vaši zaposlenici bit će bezbrižni je su njihova djeca u sigurnim rukama te će se moći nesmetano posvetiti obavljanju svog posla.

Naše dadilje su visokokvalificirane, provjerene i pouzdane. Osim kreativno-razvojnih aktivnosti, educirane su za provođenje aktivnosti ranog učenja stranih jezika, čitanja, matematike i glazbe. Veliku pozornost pridajemo sigurnosti djece pa su zato sve dadilje temeljito provjerene i testirane.

  • Iskustvo naših dadilja provjeravamo isključivo izravnim kontaktima s prethodnim poslodavcima putem posebno strukturiranih intervjua te o svemu vodimo pisanu evidenciju.
  • Znanje dadilja testiramo situacijskim testovima osmišljenim posebno za provjeru praktičnog znanja brige o djeci različitih uzrasta.
  • Naše dadilje posjeduju sve zakonom propisane uvjete i dokumente koji su neophodni za obavljanje poslova čuvanja djece.

Više informacija pročitajte ovdje.

Pokažite svojim zaposlenicima i gostima da Vam je stalo do njima najvažnijih malih bića i vratit će vam višestruko. Ukoliko želite dodatne informacije i ponudu molimo obratite nam se s povjerenjem putem kontakt obrazca, telefona 099-4843-166 / 01-4843-165 ili emaila info@babysitter.hr

Cijene naših usluga možete vidjeti klikom na Cjenik, a u slučaju potrebe za dugoročnom suradnjom javite nam se i kreirat ćemo ponudu sukladno Vašim potrebama.