Cijena dadilja


babysitter.hr cijena dadilja

Koja je cijena angažmana dadilje? Da li se dadilja plaća po satu ili mjesečno? Koji iznos se plaća Agenciji i zašto? Što uključuju usluge Agencije? Zašto se agencijska naknada plaća unaprijed? Postoji li mogućnost plaćanja na rate?

Cijena rada dadilje ovisi o lokaciji, opsegu poslova, radnom vremenu, broju djece, kvalifikacijama i iskustvu dadilje. Cijene dadilja kreću se od 20,00 kuna po satu ili 1.500,00 kuna mjesečno na više ovisno o prethodno navedenim uvjetima. Prosječna cijena dadilje u Zagrebu je 25,00-30,00 kuna po satu ili 3.000,00-4.000,00 kuna mjesečno za puno radno vrijeme. Naši klijenti Agenciji plaćaju naknadu za godišnje usluge, ovisno o tipu usluga i potrebama za dadiljom, a dadilji naknadu za čuvanje djece, odnosno njen rad.

Koje usluge uključuje agencijska naknada?

Naknada koje klijenti plaćaju Agenciji uključuju usluge Babysitter agencije:

  • Odabir i selekcija – dadilje s provjerenim iskustvom i provjerenim preporukama;
  • Testiranje – situacijsko, stručno i psihološko;
  • Osiguranje raspoloživosti i zamjenskih dadilja – u slučaju bolesti, više sile ili bilo kojeg drugog razloga klijent ima pravo na zamjensku dadilju, odnosno više njih između kojih klijent odabire onu koja najbolje odgovara upravo njegovim potrebama.

Koliko iznosi agencijska naknada?

U slučaju potrebe za povremenim angažmanom dadilje u određenim situacijama kao što su primjerice ljetovanje, zimovanje, vikend, putovanje i ostale neredovite situacije, cijena agencijske naknade iznosi 2.000,00 kuna godišnje ili 1.000,00 kuna polugodišnje.

Za angažman patronažnih sestara agencijska naknada iznosi 1.000,00 kuna za razdoblje od 6 mjeseci.

U slučaju stalne potrebe za dadiljom bez obzira na broj sati, odnosno puno ili nepuno radno vrijeme, naknada koju klijent plaća agenciji Babysitter iznosi 4.000,00 kuna godišnje, odnosno 2.000,00 kuna polugodišnje.

U slučaju jednokratne potrebe za dadiljom, naknada koju klijent plaća Agenciji iznosi 500,00 kuna jednokratno.

!NOVO! Dadilju možete angažirati i po satu, ovisno o raspoloživosti naših dadilja. U tom slučaju agenciji Babysitter plaćate naknadu od 50 kn/sat za pakete od najmanje 10 sati ili 75 kn/sat za aranžmane od 2 do 10 sati.

Ukoliko želite sami tražiti i odabrati svoju dadilju, na raspolaganju Vam je naša online baza dadilja kojoj možete pristupiti klikom na roditelji.babysitter.hr U našoj online bazi dadilja se ne nalaze dadilje pri čijem zapošljavanju aktivno posredujemo, već su to dadilje koje iz objektivnih razloga nismo mogli provjeriti te to prepuštamo roditeljima. Cijena korištenja Babysitter online baze dadilja iznosi 200,00 kuna.

 
Kod jednokratnih angažmana posebno vodite računa da je pomno proveden odabir dadilje jednako važan kao i kod stalnih angažmana jer dijete ostavljate njemu nepoznatoj osobi. Pazite i kod agencija koje takozvane dadilje nude kao da se radi o primjerice narudžbi dostave pizze. Čuvanje djece je ozbljan i odgovoran posao i na takav način ga treba i tretirati.

 

Vrsta rada Trajanje usluga Agencijska naknada (kuna)
Jednokratni angažman dadilje 1 tjedan

500,00

Povremeni angažman dadilje 6 mjeseci

1.000,00

Povremeni angažman dadilje 1 godina

2.000,00

Stalni angažman dadilje 6 mjeseci

2.000,00

Stalni angažman dadilje 1 godina

4.000,00

Angažman patronažne sestre 6 mjeseci

1.000,00

Testiranje kompetencija dadilje 1 dan

300,00

Psihološko testiranje dadilje 1 dan

900,00

 
Naknadu za rad dadilje klijent dogovara izravno s dadiljom, a Babysitter agencija bez naknade pruža savjetodavne usluge u rokovima trajanja usluga agencije. Usluge odabrane dadilje možete koristiti neograničeno i neovisno o korištenju usluga naše agencije.

Zašto se agencijska naknada plaća unaprijed?

Jednako kao što je to slučaj u svim agencijama za posredovanje pri zapošljavanju, naknada našoj agenciji plaća se prije upoznavanja dadilja jer u suprotnom nemamo mehanizam za naplatu u slučaju da se roditelji i dadilja dogovore o suradnji, a ne obavijeste nas o tome.

U slučaju da naiđete na ponude gdje to nije slučaj, zapitajte se i svakako provjerite pouzdanost i kvalifikacije te koliko i kako su osobe koje Vam se nude provjerene.

Načini plaćanja:

  • novčanice
  • uplata na žiro račun

 

Niste sigurni kakva Vam dadilja treba? Razmišljate o tome treba li Vam ova usluga? Ispunite kratak upitnik i pomoći ćemo Vam u odabiru i pružiti sve potrebne informacije.

ispunite_upitnik

 

Trebate dadilju što prije? Kontaktirajte nas putem Upitnika za roditelje / skrbnike i javite nam Vaše potrebe, želje i očekivanja, a mi ćemo Vam besplatno napreviti i poslati predselekciju dadilja. Na taj način ćete vidjeti koliko imamo dadilja koje odgovaraju Vašim uvjetima i lakše se odlučiti na suradnju s nama. Kontaktirajte nas i javit ćemo Vam se odmah!

kontaktirajte_nas