Agencija za dadilje


Agencija za dadiljeZašto Babysitter? Možemo li sami pronaći dadilju? Odgovor je jednostavan – možete, ukoliko imate puno sreće ili puno vremena, znanja i iskustva u tome. U svim ostalim slučajevima preporučamo angažiranje specijalizirane agencije jer je posao brige i čuvanja Vašeg djeteta najvažniji posao na svijetu.

Ukoliko želite miran san, ne riskirajte ostavljajući djecu nepoznatoj osobi. Mi Vam nudimo provjerene i pouzdane dadilje te osiguravamo zamjenske dadilje u slučaju izbivanja Vaše dadilje. Sve naše dadilje provjerene su isključivo izravnim kontaktima s prethodnim poslodavcima putem posebno strukturiranih intervjua. Testirane su putem situacijskih testova kojima provjeravamo njihovo znanje, iskustvo i kompetencije, te se na taj način možete uvjeriti u njihove osobine i načine reagiranja u pojedinim situacijama.

Područja u kojima provjeravamo njihovo znanje i iskustvo su:

1. Razvojne faze djece (što možemo očekivati od djeteta određene dobi)

2. Pravilna prehrana i sigurnost pripreme hrane

3. Sigurnost i disciplina u odgoju djece

4. Higijena, bolesti i prva pomoć

5. Komunikacija s roditeljima/skrbnicima

Babysitter d.o.o. agencija za posredovanje pri zapošljavanju dadilja

Babysitter je prva i jedina agencija za dadilje u Hrvatskoj koja u cijelosti posluje u skladu s nadležnim zakonskim okvirima i pod nadzorom nadležnog Ministarstva. Agencija je osnovana u Zagrebu 2014. godine i djeluje temeljem rješenja nadležnog Ministarstva KLASA: UP/I-102-02/14-03/12 URBROJ: 524-04-02-01/2-15-6. Prva je i jedina agencija za dadilje u Hrvatskoj u potpunosti specijalizirana za pomoć pri organizaciji čuvanja i brige o djeci te ranog učenja djece. Sve navode je moguće provjeriti izravno u Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava Republike Hrvatske.

Svrha postojanja Babysitter agencije je osigurati roditeljima pouzdane i provjerene osobe za čuvanje i brigu o djeci i/ili pomoć u vođenju kućanstva, te osigurati posao osobama koje znaju i žele raditi taj posao. Roditeljima nudimo pouzdane i provjerene dadilje i stručno osoblje te stalnu dostupnost usluge kao temelj djelovanja Agencije. Naše dadilje imaju teorijsko i praktično iskustvo u radu s djecom različite dobi, osposobljene su za rad s djecom i na stranim jezicima, te su detaljno provjerene od strane našeg stručnog tima.