Kako pronaći dadilju


babysitter.hrTrebate pouzdanu i provjerenu dadilju, na puno ili pola radnog vremena, stalno ili povremeno? Pokušali ste pronaći dadilju preko prijatelja i poznanika? Imali ste loše iskustvo s dadiljom? Dali ste oglas i danima intervjuirali osobe različitih profila, a niste naišli na pouzdanu osobu? Bojite se povjeriti dijete nepoznatoj i neprovjerenoj osobi? Ne znate da li joj možete vjerovati?

Sve naše dadilje provjerene su isključivo izravnim kontaktima s prethodnim poslodavcima putem posebno strukturiranih intervjua. Testirane su putem situacijskih testova kojima provjeravamo njihovo znanje, iskustvo i kompetencije te se na taj način možete uvjeriti u njihove osobine i načine reagiranja u pojedinim situacijama.

Područja u kojima provjeravamo njihovo znanje i iskustvo su:

1. Razvojne faze djece (što možemo očekivati od djeteta određene dobi)

2. Pravilna prehrana i sigurnost pripreme hrane

3. Sigurnost i disciplina u odgoju djece

4. Higijena, bolesti i prva pomoć

5. Komunikacija s roditeljima/skrbnicima

Kako pronaći dadilju u 5 koraka u jednom danu:

1. Vi nam pošaljete Upitnik za roditelje/skrbnike.

2. Mi provodimo predselekciju i obavještavamo Vas o rezultatima.

3. Potpisujemo ugovor i plaćate agencijsku naknadu za selekciju.

4. Mi odabiremo i dovodimo Vam dadilje koje odgovaraju potrebama koje ste naveli u Upitniku sve dok ne odaberete onu koja je najbolja upravo za Vašu obitelj.

5. Vi donosite odluku o odabiru Vaše dadilje, dogovarate s njom radno vrijeme, opis posla i financijske uvjete.

Dolaskom u Babysitter agenciju ili online nam iznesite Vaše želje i potrebe, popunite Upitnik za roditelje te potpišite Ugovor o posredovanju temeljem kojih Vam Agencija pronalazi adekvatne dadilje.

Uz nazočnost predstavnika Babysitter agencije s preporučenim dadiljama obavljate informativne razgovore, a možete i provjeriti kako se sviđaju Vašoj djeci. Nakon odabira Vaše dadilje, izravno s njom dogovarate suradnju i sve uvjete suradnje. Babysitter agencija Vam dadilje dovodi sve dok ne odaberete onu koja je idealna upravo za Vašu obitelj.

Dadilju možete angažirati na pola ili puno radno vrijeme, povremeno ili stalno. U slučaju bolesti, više sile ili nedostupnosti Vaše dadilje, naše usluge su Vam na raspolaganju 24 sata dnevno 7 dana u tjednu tijekom cijele godine za koju ste nas angažirali.

Agencijska naknada određuje se ovisno o tipu usluge, a uključuje raspoloživost agencijskih usluga u trajanju od godinu dana sukladno potpisanom Ugovoru. Detaljnije informacije pročitajte na link Cjenik

Niste sigurni kakva Vam dadilja treba? Razmišljate o tome treba li Vam ova usluga? Ispunite kratak upitnik i pomoći ćemo Vam u odabiru i pružiti sve potrebne informacije.

ispunite_upitnik

 

Trebate dadilju što prije? Kontaktirajte nas putem Upitnika za roditelje / skrbnike i javite nam Vaše potrebe, želje i očekivanja, a mi ćemo Vam besplatno napreviti i poslati predselekciju dadilja. Na taj način ćete vidjeti koliko imamo dadilja koje odgovaraju Vašim uvjetima i lakše se odlučiti na suradnju s nama. Kontaktirajte nas i javit ćemo Vam se odmah!

kontaktirajte_nas