Specijalizirane usluge


specijalizirane usluge babysitter.hrŽelite da s Vašim djetetom u udobnosti Vašeg doma radi dadilja logoped, defektolog, radni ili fizikalni terapeut, psiholog? Ukoliko je Vašem djetetu potrebna posebna njega, kontinuirano ili povremeno, možete odabrati neku od naših dadilja s obrazovanjem i iskustvom pružanja specijaliziranih usluga kao što su usluge logopeda, defektologa, psihologa, radnog ili fizikalnog terapeuta.

Provjerite kakve rezultate i napredak u razvoju može svladati Vaše dijete u udobnosti doma i u djetetu poznatom okruženju. Najbolji rezultati postižu se kvalitetnim i stručnim radom od najranije dobi. Omogućite djetetu da razvije svoj puni potencijal.

Ukoliko razmišljate trebaju li Vašem djetetu specijalizirane usluge naših dadilja, pozivamo Vas da dođete na informativni razgovor. Tom prilikom možemo detaljnije upoznati potrebe Vas i Vašeg djeteta te od stručnih osoba možete dobiti odgovore na pitanja koja imate. Važno je istaknuti kako su naše dadilje koje pružaju navedene usluge formalno obrazovane i s iskustvom u spomenutim područjima.

Postupak dogovaranja usluge

Prije ugovaranja inicijalnog razgovora, molimo popunite i pošaljite nam ovaj kratki upitnik. Na razgovor je potrebno donijeti svu medicinsku i popratnu dokumentaciju djeteta. Prilikom inicijalnog razgovora roditelji ili skrbnici djeteta popunjavaju detaljan upitnik i u slučaju odabira naših usluga potpisuju ugovor.

 

Niste sigurni kakva Vam dadilja treba? Razmišljate o tome treba li Vam ova usluga? Ispunite kratak upitnik i pomoći ćemo Vam u odabiru i pružiti sve potrebne informacije.

ispunite_upitnik

 

Trebate dadilju što prije? Kontaktirajte nas i javit ćemo Vam se odmah

kontaktirajte_nas