Dadilje i pomoć u kući


Dadilje i pomoć u domaćinstvuNe želite dijete dati u jaslice ili niste dobili mjesto u vrtiću? Ide u vrtić i razboljelo se, a ne možete dobiti bolovanje ili godišnji odmor? Baka servis je na odmoru? U subotu je svadba, a nemate kamo s djetetom? U ovakvim i sličnim situacijama dobro je imati provjerenu i pouzdanu osobu kojoj možete povjeriti svoje dijete.

Bez obzira radi li se o jednokratnoj ili stalnoj potrebi, osim brige o djeci, dadilja će Vam pomoći i u kući, odnosno u vođenju domaćinstva. Može li bolje od toga?

Djeca brzo rastu i, prije nego što mislite, već krenu u škole, fakutete i odlaze od Vas. Zato pametno iskoristite vrijeme dok odrastaju i posvetite im najviše vremena što možete. Kvalitetno provedeno vrijeme s djecom najviše je što im možete pružiti. Kad umorni dođete s posla, nemojte se baciti na kućanske poslove, nego pokušajte tih nekoliko sati posvetiti svojim najmilijima. Kućanske poslove ostavite našim čuvalicama i smatrajte to investicijom u razvoj Vaše djece. Budite s njima. Budite s njima kvalitetno i bez opterećenja.

Iz naše selekcije dadilja možete birati one koje će samo voditi brigu o djeci ili one koje će uz čuvanje djece i pomoći u kućanskim poslovima. Naše dadilje kvalificirane su za brigu djece od rođenja do 14 godina starosti. Bez obzira radi li se o stalnom ili povremenom angažmanu, naše su Vam dadilje uvijek na raspolaganju.

  • Stalni angažman može uključivati puno ili nepuno radno vrijeme te možete birati da li želite dadilju koja će samo brinuti o djeci ili će ujedno obavljati kućanske poslove i voditi domaćinstvo.
  • Povremeni angažman podrazumijeva usluge dadilje prema potrebi, u neredovitim slučajevima kao što su večernji izlasci, putovanja, svadbene ili druge svečanosti, bolesti i ostali nepredviđeni slučajevi.

Naše čuvalice i dadilje

Naše dadilje su visokokvalificirane, provjerene i pouzdane. Osim kreativno-razvojnih aktivnosti, educirane su za provođenje aktivnosti ranog učenja stranih jezika, čitanja, matematike i glazbe. Veliku pozornost pridajemo sigurnosti djece pa su zato sve dadilje temeljito provjerene i testirane.

  • Iskustvo naših dadilja provjeravamo isključivo izravnim kontaktima s prethodnim poslodavcima putem posebno strukturiranih intervjua te o svemu vodimo pisanu evidenciju.
  • Znanje dadilja testiramo situacijskim testovima osmišljenim posebno za provjeru praktičnog znanja brige o djeci različitih uzrasta.
  • Naše dadilje posjeduju sve zakonom propisane uvjete i dokumente koji su neophodni za obavljanje poslova čuvanja djece.

Postupak dogovaranja usluge dadilje i pomoć u kući

Prilikom inicijalnog razgovora roditelji ili skrbnici djeteta popunjavaju detaljan upitnik i u slučaju odabira naših usluga potpisuju ugovor.

Niste sigurni kakva Vam dadilja treba? Razmišljate o tome treba li Vam ova usluga? Ispunite kratak upitnik i pomoći ćemo Vam u odabiru i pružiti sve potrebne informacije.

ispunite_upitnik

 

Trebate dadilju što prije? Kontaktirajte nas putem Upitnika za roditelje / skrbnike i javite nam Vaše potrebe, želje i očekivanja, a mi ćemo Vam besplatno napreviti i poslati predselekciju dadilja. Na taj način ćete vidjeti koliko imamo dadilja koje odgovaraju Vašim uvjetima i lakše se odlučiti na suradnju s nama. Kontaktirajte nas i javit ćemo Vam se odmah

kontaktirajte_nas