Uvjeti poslovanja


Podaci o prodajnom mjestu

 • Babysitter d.o.o za posredovanje pri zapošljavanju
 • Upisano u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem Tt-15/5308-2 pod matičnim brojem (MBS) 080947037
 • Sjedište se nalazi u Ulici Milana Amruša 10, Zagreb, Republika Hrvatska
 • Telefon: 01-4843-165
 • Mobitel: 099-4843-166
 • Email: info.online@babysitter.hr

Usluge

Usluge koje korisnici mogu koristiti uključuju pristup online bazi dadilja. Dvije su vrste pristupa: Active i ProActive.

 • Active registrirani korisnici imaju uvid u sve podatke o dostupnim dadiljama osim osobnih i kontakt podataka (ime, prezime, broj telefona, email, adresa, podaci o preporukama) te dokumenata i fotografija. Registracija se ne naplaćuje i Active usluga se automatski aktivira potvrdom uspješne registracije.
 • ProActive pristup bazi dadilja omogućava da korisnici pregledavaju, dodaju u listu favorita, kontaktiraju i odabiru dadilje u online bazi dadilja u periodu od 3 mjeseca od dana aktivacije usluge. Usluga za ProActive pristup se naplaćuje u iznosu od 200,00 kuna i aktivira provedbom uplate na online prodajnom mjestu, odnosno aktiviranjem od strane administratora nakon zaprimljene uplate u poslovnici ili putem žiro računa broj HR8323400091110695974. Račun za uslugu Babysitter d.o.o. šalje korisniku elektronskim putem na email adresu koja je navedena prilikom registracije korisničkog profila korisnika.

Uvjeti prodaje

 • Online baza dadilja sadrži podatke koje unose i ažuriraju dadilje koje kao fizičke osobe odgovaraju za točnost svih podataka.
 • Korisnici baze dadilja besplatnom registracijom postaju Active korisnici te mogu pregledavati i pretraživati bazu dadilja u cijelosti s time da im se neće prikazivati osobni i kontakt podaci dadilja (ime, prezime, broj telefona, email, adresa, podaci o preporukama) te dokumenti i fotografije. Ukoliko pronađu profile dadilja koji odgovaraju njihovim potrebama, mogu postati ProActive korisnici uz naknadu od 200,00 kuna čime na period od 3 mjeseca dobivaju uvid u sve podatke.
 • Korisnici uslugu mogu platiti jednokratno online, internet bankarstvom ili općom uplatnicom.
 • Plaćanje općom uplatnicom ili internet bankarstvom: Korisnik je dužan obaviti uplatu općom uplatnicom ili internet bankarstvom u roku od 24 sata od trenutka narudžbe, a Babysitter administrator će kupljenu uslugu aktivirati nakon što banka provede nalog. U poziv na broj potrebno je navesti OIB korisnika (za pravne osobe OIB pravne osobe), a plaćanje se vrši na IBAN HR8323400091110695974 otvoren u Privrednoj banci Zagreb.
 • Plaćanje kreditnim i debitnim karticama: Na stranici T-com Pay Waya odaberite vrstu kartice kojom plaćate i unesite tražene podatke. Kad potvrdite kupnju, vidjeti ćete potvrdu o svojoj narudžbi koja će biti poslana na vašu e-mail adresu. T-com Pay Way sustav poslat će vam potvrdu na e-mail o autorizaciji vaše kartice za navedeni iznos. Radi vaše zaštite Pay Way sustav ne dopušta nam naplatu većeg iznosa od autoriziranog niti uvid u broj vaše kreditne kartice. Kupljena usluga se automatski aktivira nakon provedene naplate. Kartice kojima je moguće izvršiti plaćanje su: American Express®, Visa i Maestro®.
 • Plaćanje u poslovnici Babysitter d.o.o.: Nakon provedenog plaćanja u poslovnici, bez obzira na način plaćanja, Babysitter administrator će u roku od 24 sata korisniku aktivirati kupljenu uslugu.
 • Po isteku perioda korištenja usluge u trajanju od 3 mjeseca, usluga se automatski deaktivira i status korisnika prebacuje na Active status.
 • Ugovorne odredbe i opći uvjeti poslovanja nalaze se ovdje.

AmericanExpress50Visa50MasterCard50Maestro50

Izjava o sigurnosti

Za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica Babysitter.hr koristi T-Com Pay Way. T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

t-com-paywayax_jamstvoverified_by_visamastercard_securecode

Izjava o privatnosti

Babysitter d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima korisnika, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Babysitter d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Uvjeti povrata i reklamacije, žalbe

Vaše cijenjene prigovore možete uputiti na adresu elektronske pošte pkp@babysitter.hr ili preporučeno poštom na Babysitter d.o.o., Milana Amruša 10, 10000 Zagreb s naznakom “Prigovor”. Odgovor ćemo Vam poslati u roku od 15 dana istim putem kojim ste nam uputili prigovor.